enda

Zack Snyder

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Justice League 2017 Instruktion U/Spillefilm
Batman v Superman: Dawn of Justice 2016 Instruktion U/Spillefilm
300: Rise of an Empire 2014 Manus, Producer U/Spillefilm
Man of Steel 2013 Instruktion U/Spillefilm
Sucker punch 2011 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Legenden om vogterne - Uglerne fra Ga'hoole 2010 Instruktion U/Spillefilm
Watchmen 2009 Instruktion U/Spillefilm
300 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dawn of the Dead 2004 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.