enda

Warner Music Denmark

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Ramasjang mysteriet 2013 Distributionsselskab
Hr Skægs Musikvideo Abc 2012 Produktionsselskab, Distributionsselskab
Skæg med ord 2012 Distributionsselskab
Skæg med tal 2010 Distributionsselskab
Skæg med bogstaver 2010 Distributionsselskab
Lille Nørd præsenter sjove og mærkelige og farlige dyr 2005 Distributionsselskab
Lille Nørd præsenterer dyr til lands, til vands og i luften 2005 Distributionsselskab
Lille Nørd præsenter kryb og kravl og gnavere 2005 Distributionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.