enda

18Frames

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Kokon 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nede under overfladen 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En vred mand 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sværvægter 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Trekanter af lykke 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
For det fælles bedste 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Harmoni 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.