enda

21 Laps Entertainment

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Darkest Minds 2018 Producent U/Spillefilm
Arrival 2016 Producent U/Spillefilm
This Is Where I Leave You 2014 Producent U/Spillefilm
The watch 2012 Producent U/Spillefilm
Til jackpot os skiller 2008 Producent U/Spillefilm
Nat på museet 2006 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.