enda

2929 Productions

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Serena 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Road 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
What Just Happened 2008 Produktionsselskab
Two Lovers 2008 Produktionsselskab
The The Burning Plain 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
We Own the Night 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.