enda

3 Arts Entertainment

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Call of The Wild 2020 Producent U/Spillefilm
Late Night 2019 Producent U/Spillefilm
13 Hours 2016 Producent U/Spillefilm
Burnt 2015 Producent U/Spillefilm
Unbroken 2014 Producent U/Spillefilm
The Day the Earth Stood Still 2008 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.