enda

41Shadows Productions

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Kaptajn Bimse 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Django: The King of Swing 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brylluppet 2017 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Dengang i maj 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Aquarius 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
May God Save Us 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gensynet 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hjertestart 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
The First Monday in May 2016 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Saint Amour 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den bedste dag i Olli Mäkis liv 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dalida 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fortiden foran os 2016 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Hugo på bas 2016 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
I morgen 2015 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Udyret og hans lærling 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Truman - venner for livet 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Daughter 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mon roi 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Assassin 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det spritnye testamente 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Disorder 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Man Who Saved the World 2014 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Flugten til frihed 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Paris of the North 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Marshland 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bullhead 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.