enda
Selskab

A24

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Dream scenario 2024 Produktionsselskab
The Zone of Interest 2024 Produktionsselskab
Beau Is Afraid 2023 Produktionsselskab U/Spillefilm
X 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
After Yang 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
C'mon C'mon 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Tragedy of MacBeth 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Green Knight 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Lighthouse 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
On the Rocks 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mid90s 2019 Producent U/Spillefilm
Midsommar 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Moonlight 2017 Producent U/Spillefilm
The Killing of a Sacred Deer 2017 Producent U/Spillefilm
Room 2015 Producent U/Spillefilm