enda
Selskab

Adomeit Film ApS

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Anatolian Leopard 2021 Koproducent U/Spillefilm
The Trouble with Nature 2020 Producent DK/Spillefilm
Harpiks 2019 Koproducent DK/Spillefilm
Mit børnehjem i Kabul 2019 Producent DK/Spillefilm
Transnistra 2019 Koproducent U/Dokumentarfilm
Battle 2018 Koproducent U/Spillefilm
The Return 2018 Producent DK/Spillefilm
Dreams by the Sea 2017 Producent U/Spillefilm
Wolf and Sheep 2017 Producent DK/Spillefilm
At elske Pia 2017 Producent DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Producent DK/Dokumentarfilm
Lida 2017 Producent DK/Dokumentarfilm
The Untamed 2016 Koproducent U/Spillefilm
Pine Ridge 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Not at Home 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The Last Paradise on Earth Produktionsselskab DK/Spillefilm