enda

Adomeit Film ApS

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Trouble with Nature 2020 Producent DK/Spillefilm
Harpiks 2019 Koproducent DK/Spillefilm
Mit børnehjem i Kabul 2019 Producent DK/Spillefilm
Transnistra 2019 Koproducent U/Dokumentarfilm
Battle 2018 Koproducent U/Spillefilm
The Return 2018 Producent DK/Spillefilm
Dreams by the Sea 2017 Producent U/Spillefilm
Wolf and Sheep 2017 Producent DK/Spillefilm
At elske Pia 2017 Producent DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Producent DK/Dokumentarfilm
Lida 2017 Producent DK/Dokumentarfilm
The Untamed 2016 Koproducent U/Spillefilm
Pine Ridge 2013 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Not at Home 2013 Koproducent DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
The Golden Puffin 2019 Reykjavik Film Festival 2019 Mit børnehjem i Kabul
Best Film of Meeting Point Competition 2018 Valladolid International Film Festival andre datoer 2018 The Return
Special jury prize 2018 Jeonju International Film Festival 2018 The Return
Special Mention 2018 Göteborg International Film Festival 2018 The Return
Special Mention 2018 Rotterdam, International Film Festival 2018 The Return
Verona Film Club Award 2017 Venice International Week of Film Critics 2017 Team Hurricane
ART CINEMA AWARD of CICAE 2016 Cannes, Festival de 2016 Wolf and Sheep
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.