enda

Alcon Entertainment

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
The 33 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Point Break 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Transcendence 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Good Lie 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prisoners 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Beautiful Creatures 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Chernobyl diaries 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dolphin Tale 2011 Produktionsselskab
The Book of Eli 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fire veninder - et par jeans 2 2008 Produktionsselskab
P.S. I love you 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
16 blocks 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fartstriber 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Chasing Liberty 2003 Produktionsselskab
Insomnia 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Affair of the Necklace 2001 Produktionsselskab
My Dog Skip 2000 Produktionsselskab
Dude, Where's My Car? 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.