enda

Alliance Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Woman in Black 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Johnny Mnemonic - kureren 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Under Satans sol 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Starlight hotel 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Double Target 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mio, min Mio 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hede erotiske nætter 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Reinette og Mirabelles 4 eventyr 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den grønne stråle eller prinsen på den hvide hest 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hjælp - vi flygter 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Second Victory 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ka' du høre mig - ka' du føle mig 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tex og dybets herrer 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
6 studiners sex eventyr 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jeg byder dig min smukke krop 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lærerens liderlige sex-killing 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pilotens hustru 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hvem myrder hvem? 1978 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Moliere 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jaget af Interpol 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Musen 1974 Distributionsselskab Tv-film
Piratøen 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pirat-øen 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Shanghai Joe - Texas' jernnæve 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Englene 1973 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Afstraffelsen 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Porno - Made in Denmark 1972 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Jeg hedder stadig Trinity 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Trinity - djævelsens højre hånd 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Heldet forfølger den tossede 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
De vilde engle går amok 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Klapjagt i landsbyen 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sidste sommer 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Slå til min skat 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sex - lidenskab og fantasi 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nymfomanen 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
En erotisk Affære - En telefonistindes tragedie 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Beat-hit-paraden 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
En nævefuld dollars 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Chok korridor 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Djævelens borg 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Judex - manden i sort 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Genfærdets terror 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvindemorderen Dr. Crippen 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Summer holiday 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Grin i marinen 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Guldstøv og dynamit 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dødscellen - Vejen til den elektriske stol 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mytteri 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Unge er vi alle 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lynchning 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Til sidste patron 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fronten i flammer 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fyrst Khovanshchina 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vampyren 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Storbyens sjakaler 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kampen om ranchen 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kapitulér eller dø 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alle tiders cirkus 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Præriens sjakaler 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Med løkken on halsen 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Boris Godunov 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
White Christmas 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dronningens elsker 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jamaica mysteriet 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Arnhem filmen 1946 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Ridderfalken 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den erotiske leg Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.