enda

Allied Artists

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Cabaret 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Når hestetyve elsker 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Chok korridor 1963 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dødscellen - Vejen til den elektriske stol 1962 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fronten i flammer 1959 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alle tiders cirkus 1959 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kampen om ranchen 1959 Produktionsselskab U/Spillefilm
Præriens sjakaler 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den skræmte lokkedue 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
Slagmarkens helte 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
De stjålne kroppe 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
Højspænding i Wichita 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lasternes by 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.