enda

Amazon Studios

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Beautiful Boy 2019 Producent U/Spillefilm
Wonderstruck 2018 Producent U/Spillefilm
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot 2018 Producent U/Spillefilm
Last Flag Flying 2018 Producent U/Spillefilm
Wonder Wheel 2017 Producent U/Spillefilm
Wonder Wheel 2017 Producent
The Only Living Boy in New York 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elvis & Nixon 2016 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.