enda

Amblin Entertainment

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
1917 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
Come Play 2020 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The Post 2018 Producent U/Spillefilm
Jurassic World: Fallen Kingdom 2018 Producent U/Spillefilm
Den store venlige kæmpe 2016 Producent U/Spillefilm
Kvinden i toget 2016 Producent U/Spillefilm
Jurassic World 2015 Producent U/Spillefilm
Hundredefodsrejsen 2014 Producent U/Spillefilm
Men in Black 3 2012 Producent U/Spillefilm
Hereafter 2010 Producent U/Spillefilm
Monster huset 2006 Producent U/Spillefilm
Flags of Our Fathers 2006 Producent U/Spillefilm
Letters from Iwo Jima 2006 Producent U/Spillefilm
War of the Worlds 2005 Producent U/Spillefilm
Terminalen 2004 Producent U/Spillefilm
Men in Black II 2002 Producent U/Spillefilm
Catch Me If You Can 2002 Producent U/Spillefilm
Jurassic Park III 2001 Producent U/Spillefilm
A.I. - Kunstig intelligens 2001 Producent U/Spillefilm
The Flintstones i Viva Rock Vegas 2000 Producent U/Spillefilm
Zorro - den maskerede hævner 1998 Producent U/Spillefilm
The Lost World: Jurassic Park 1997 Producent U/Spillefilm
Men in Black 1997 Producent U/Spillefilm
The trigger effect 1996 Producent U/Spillefilm
Twister 1996 Producent U/Spillefilm
Broerne i Madison County 1995 Producent U/Spillefilm
Kærlighedens mønster 1995 Producent U/Spillefilm
To Wong Foo 1995 Producent U/Spillefilm
The Flintstones 1994 Producent U/Spillefilm
Schindlers liste 1993 Producent U/Spillefilm
Jurassic Park 1993 Producent U/Spillefilm
Rejsen til Amerika II - Fievel i det vilde vesten 1991 Producent U/Spillefilm
Hook 1991 Producent U/Spillefilm
Joe og vulkanen 1990 Producent U/Spillefilm
Araknofobi 1990 Producent U/Spillefilm
Gremlins 2: det nye kuld 1990 Producent U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden Del III 1989 Producent U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden del II 1989 Producent U/Spillefilm
Min far 1989 Producent U/Spillefilm
Always 1989 Producent U/Spillefilm
Hvem snørede Roger Rabbit? 1988 Producent U/Spillefilm
Landet for længe siden 1988 Producent U/Spillefilm
Bigfoot og familien Henderson 1987 Producent U/Spillefilm
Min mikro-makker 1987 Producent U/Spillefilm
Da Mr. Beanes tabte hovedet 1987 Producent Tv-film
Solens rige 1987 Producent U/Spillefilm
Miraklet på 8. gade 1987 Producent U/Spillefilm
Fantastiske fortællinger 1987 Producent Tv-film
Goonierne 1985 Producent U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden 1985 Producent U/Spillefilm
Frygtens pyramide 1985 Producent U/Spillefilm
Farvel til kliken 1985 Producent U/Spillefilm
Farven lilla 1985 Producent U/Spillefilm
Kærlighed og tømmermænd 1985 Producent U/Spillefilm
Vanessa in the Garden 1985 Producent Tv-film
Gremlins 1984 Producent U/Spillefilm
Langt nede, højt oppe 1981 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.