enda

American International Pictures

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Spøgelseshuset 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Brændt gummi 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dillinger - gangsternes gangster 1973 Produktionsselskab U/Spillefilm
Coffy - den nådeløse hævner 1973 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blacula - Den sorte vampyr 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kryb 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stormfulde højder 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gangsterfamilien Barker 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
På jagt efter døden 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
En aften med Donovan 1966 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Liget går amok 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Maaske i Morgen 1962 Produktionsselskab U/Spillefilm
Luftens erobrer 1961 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den vrede planet 1959 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.