enda

Andet

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Project Iceman 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
Verdens bedste fødselsdag 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rocks 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shithouse 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
KAMMERATER! 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skaknovelle 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Karla & Nordahl 2019 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Den sidste efterårsdag 2019 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Zip & Zap og glaskuglebanden 2018 Producent
Naboer 2018 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Stillehavet 2017 Producent
Breath 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Table 19 2017 Producent U/Spillefilm
Vuf - en ny ven 2017 Producent U/Kort fiktion
10 sekunder med Carla 2016 Producent U/Kort fiktion
Ronaldo 2015 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Francis 2014 Producent U/Kort fiktion
Den usynlige dreng 2014 Producent U/Spillefilm
Boychoir 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alma 2009 Producent U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.