enda
Selskab

Andet

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Fødselsdagsfest, Alfons Åberg! 2023 Produktionsselskab U/Spillefilm
A Storm Foretold 2023 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Reality 2023 Produktionsselskab
Georgies Verden 2023 Produktionsselskab
Nina og pindsvinets hemmelighed 2023 Produktionsselskab
The Killer 2023 Produktionsselskab
Songs of Earth 2023 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Munch 2023 Produktionsselskab U/Spillefilm
Umberto Eco - Mit italienske bibliotek 2022 Produktionsselskab, Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Verdens bedste fødselsdag 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
Project Iceman 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rocks 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shithouse 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
KAMMERATER! 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skaknovelle 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Karla & Nordahl 2019 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Den sidste efterårsdag 2019 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Zip & Zap og glaskuglebanden 2018 Producent
Naboer 2018 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Breath 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vuf - en ny ven 2017 Producent U/Kort fiktion
Table 19 2017 Producent U/Spillefilm
Stillehavet 2017 Producent
10 sekunder med Carla 2016 Producent U/Kort fiktion
Ronaldo 2015 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Francis 2014 Producent U/Kort fiktion
Den usynlige dreng 2014 Producent U/Spillefilm
Boychoir 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alma 2009 Producent U/Kort fiktion