enda

Andet

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Zip & Zap og glaskuglebanden 2018 Produktionsselskab
Table 19 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stillehavet 2017 Produktionsselskab
Vuf - en ny ven 2017 Produktionsselskab U/Kort fiktion
10 sekunder med Carla 2016 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ronaldo 2015 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Det kongelige puslespil 2015 Distributionsselskab
Runer Bag Ruder 2015 Distributionsselskab
Francis 2014 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Den usynlige dreng 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Boychoir 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alma 2009 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.