enda

Angel Productions

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Store planer 2005 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nynne 2005 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tintin og mig 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Charlotte Amalie - fruer & friller 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Manden bag døren 2003 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Jagten på den sidste torsk 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Metro - notater om de underjordiske 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De Vilde Unge 1+2+3 2002 Produktionsselskab
Halalabad blues 2002 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lille mand - lille mand 2002 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
De vilde unge - Hvad siger behandlerne? 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De vilde unge - Hvad siger familien? 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De vilde unge - Hvad siger de unge? 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Malaria 2001 Produktionsselskab
Leïla 2001 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En kort en lang 2001 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lykkelige omstændigheder - 1. del 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lykkelige omstændigheder - 2. del 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lykkelige omstændigheder - 3. del 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rod i familien 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gråvejr 2000 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Troldkarlen 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Drengen der ville være bjørn 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Escapade 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Special Prize of The Jury 2004 Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2004 Tintin og mig
Certificate of Excellence 2003 Chicago Int. Children's Film Festival 2003 Lille mand - lille mand
Speciel Pris, Bedste Filmstil 2002 Moscow Int. Film Festival 2002 En kort en lang
Bedste Dokumentar 1999 Odense Internationale Film Festival 1999 Troldkarlen
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.