enda

Angel/Scanbox distribution

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Han, hun og Strindberg 2006 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Lucky Number Slevin 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
She's the Man 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den hemmelige smerte 2006 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
A Prairie Home Companion 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
16 blocks 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hard Candy 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tristan & Isolde 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mit livs rejse 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Amityville Horror 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Valiant 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vanity fair 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Matador 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tsotsi 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
The libertine 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Match Point 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den nøgne sandhed 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
The king 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Squid and the Whale 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kirikou og de vilde dyr 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Thank You For Smoking 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Crash 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Wolf Creek 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hawaii, Oslo 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Oldboy 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.