enda

Anonymous Content

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Shangri-La Suite 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Good Neighbor 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spotlight 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Big miracle 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Winter's Bone 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cleaner 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Afsløringen 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Smiley Face 2007 Produktionsselskab
Babel 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.