enda

Arbejds- og Socialministeriet

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Far bliver syg 1951 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Denmark Grows Up 1947 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
People's Holiday 1947 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Health for Denmark 1947 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
De gamle 1947 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
For Folkets Fremtid 1943 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sporten kalder 1942 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Ungdom i arbejde [lang stum udg.] 1941 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Ungdom i arbejde 1941 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Amager bliver større 1941 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.