enda
Selskab

Arbejdsmiljøfondet

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Det personlige arbejde 1994 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Opløsning 1987 Producent, Rekvirent DK/Kort fiktion
En hård dags nat 1987 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Den store oprydning - en film om asbestnedrivning 1986 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Lutter lagkage? 1985 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Arbejdsmiljøet i forandring - om ny teknologi og kemi 1984 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Når spånerne flyver 1983 Producent, Distributionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Men det var godt betalt 1983 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Ned med støjen! 1982 Producent, Distributionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Høreskadet 1982 Distributionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Undervurderet? 1982 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Helt ind til benet 1979 Producent, Rekvirent DK/Kort fiktion
I morgen mandag 1979 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Frikendt 1978 Producent, Distributionsselskab, Rekvirent DK/Kort fiktion
Hendes verden 1975 Rekvirent DK/Kort fiktion