enda

Argos Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Honest Thief 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
Til verdens ende 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Himlen over Berlin 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Offeret 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Paris, Texas 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Beautiful Prisoner 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sans soleil 1983 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Bliktrommen 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nådeskuddet 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jomfruen og menneskedyret 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
I sansernes vold 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Immoral Tales 1973 Producent U/Spillefilm
Mouchette - Den voldtagne 1967 Producent U/Spillefilm
Jeg ved 2-3 ting om hende 1967 Producent U/Spillefilm
Masculin-Feminin 1966 Producent U/Spillefilm
Hvad med Balthazar? 1966 Producent U/Spillefilm
Muriel 1964 Producent U/Spillefilm
År nul 1962 Producent U/Kort fiktion
Astronauterne 1959 Producent U/Kort fiktion
Hiroshima - min elskede 1959 Producent U/Spillefilm
Nat og tåge 1955 Producent U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.