enda

Århus Filmværksted

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Bech 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sønderhodagen 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lys, arkitektur og sundhed 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Georgi 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den allersidste dans 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Himlen Brænder 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Qamar 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sort Sol 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vore Fædres Sønner 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ude på landet 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En ægteskabelig affære 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mr. Banda and the lady detectives 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tilbage til stepperne 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Competing cousins 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Balletdrømme i slummen 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kabul skønhed 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Open Court 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Turist i livet 2005 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Stafet 2005 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Gale veje 2005 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Piraten under sengen 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
På en dag som i dag 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The New Killing Fields 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Blaffer 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Skuespilleren 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
pianissimo 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
A Sad Story with a Twist About Ten People and a Dog 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Me - The Musical 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pigen i skabet 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pianissimo 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
A Mind's I 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vimmersvej 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mørket 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det var en lørdag aften 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lev vel 2002 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hjerternes fest 2001 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Børges bilværksted 2000 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
De sidste 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den gale professor 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det bevægelige kamera 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.