enda

Artisan Entertainment

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Pursued 2004 Produktionsselskab
Ticker 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blair Witch 2 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cecil B. DeMented 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Blair Witch Project 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Ninth Gate 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Englænderen 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.