enda

ASA-Panorama

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Verden er fuld af børn 1980 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Øjeblikket 1980 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Johnny Larsen 1979 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vinterbørn 1978 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Aftenlandet 1977 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sybil 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Julefrokosten 1976 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Moses 1975 Distributionsselskab Tv-serie
Overklassens hemmelige sexglæder 1974 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Spionfælden 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Konge-dame-knægt 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mord i ambassaden 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Av min tommeltot 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Okinawa-Stillehavskrigens helvede 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det bare røveri 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Trekanter 1969 Distributionsselskab DK/Spillefilm
På jagt efter døden 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Weekend ved Dunkirk 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Titanics sidste timer 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Klokkeren fra Notre Dame 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.