enda

Athena Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Nærvær 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Andrées forfrosne drøm 1997 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Kong Lear 1971 Produktionsselskab, Distributionsselskab DK/Spillefilm
Big Jake 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tintomara 1970 Produktionsselskab, Distributionsselskab DK/Spillefilm
Karrusellen 1970 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Whirlpool 1970 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Rio Lobo 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Til lykke, søde Harold 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
En god dag at dø 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stormfulde højder 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Charro 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Giften i kroppen 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Harry Munter 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Syre sletter alle spor 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sonja - 16 år 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det er skønt 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det blodige spor 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nonnekysset 1968 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Sex er min ABC 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
En aften med Donovan 1966 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Søskende 1966 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Ih, du forbarmende! 1966 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sult 1966 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Krigsspillet 1965 Distributionsselskab Tv-film
Man slår ikke en dame - end ikke med en blomst 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Chok 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Agent Coplan går amok 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det forheksede slot 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ravnen, der døde af grin 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
En aften med Den Kongelige Engelske Ballet 1963 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
3 elskerinder 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Djævelens maske 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.