enda

Atlantic

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Under The Greenwood Tree 2005 Produktionsselskab
He Knew He Was Right 2004 Produktionsselskab
The Way We Live Now 2001 Produktionsselskab
The Aristocrats 1999 Produktionsselskab
Sex søde sommerknald 1981 Distributionsselskab U/Reklamefilm
Sex er altid dejligt 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
De sex-glade blondiner 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skolepigesex på Mallorca 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vilde pornolyster 1971 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Liderlige Lisbeth 1971 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den forbudte by 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rom - åben by 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den grønne elevator 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pépé le Moko 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
De 39 trin 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
Røg i Køkkenet 1932 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Filmtosset 1932 Distributionsselskab U/Spillefilm
Heksen 1922 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.