enda

Atlantic Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Den respektable glædespige 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fire i en Jeep 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gud har brug for mænd 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fabiola 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det hemmelige politi 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tavshed er guld 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ubaadens fordømte 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den hængtes gård 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skønheden og udyret 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hans sidste chance 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den smilende hævner 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Maria Candelaria 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
En ugift mor 1944 Distributionsselskab U/Spillefilm
Erotikkens ofre 1944 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den grønne elevator 1944 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det hændte i kroen 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kun hans elskerinde 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hitler -- død eller levende 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den gale elsker 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Greven af Monte Christo 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvinden der myrdede 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ved den danske films vugge 1941 Distributionsselskab Antologi
Forført 1940 Distributionsselskab U/Spillefilm
Moulin Rouge - Nat i Paris 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Postbudet ringer altid to gange 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Du skal ikke begære 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Taagernes Kaj 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Et balkort 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
100 mand og en pige 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den sidste vandring 1932 Distributionsselskab U/Spillefilm
Garnisonens skræk 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
En Nations Fødsel 1915 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.