enda

Atlas Entertainment

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Warcraft: The Beginning 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Suicide Squad 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
American Hustle 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Season of the Witch 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Three Kings 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
12 Monkeys 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.