enda

Avala Films

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Gli occhiali d'oro 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Menneskejagt uden nåde 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kellys helte 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stormen på Berlin 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den enøjede falk 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ildbuen 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den store gangsterkrig 1967 Produktionsselskab U/Spillefilm
En erotisk Affære - En telefonistindes tragedie 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Byen uden mænd 1963 Produktionsselskab U/Spillefilm
Håbet dør sidst 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.