enda

Bad Hat Harry Productions

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
X-Men: First Class 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Look Up In The Sky; Superman Story 2006 Produktionsselskab
Triangle - Night 1 2005 Produktionsselskab
Triangle - Night 2 2005 Produktionsselskab
Triangle - Night 3 2005 Produktionsselskab
X-Men 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den gode elev 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.