enda

Bad Robot

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Mission: Impossible - Fallout 2018 Producent U/Spillefilm
The Cloverfield Paradox 2018 Producent U/Spillefilm
Westworld 2016 Producent Tv-serie
10 Cloverfield Lane 2016 Producent U/Spillefilm
Morning glory 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cloverfield 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fringe 2008 Producent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.