enda

Barwood Films

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
kærligheden har to sider 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Savannah 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nuts 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lige i øjet 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
En stjerne fødes 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dejlige heks 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.