enda

Basmati Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Svindlerne 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ejersbo 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Riders 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den forunderlige kvanteverden 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Drømmen om Maremma 2013 Produktionsselskab, U/Dokumentarfilm
Seven minutes in the Warsaw ghetto 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Moving On 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Donorbarn 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Upstairs 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hund i himlen 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Grand Prix 2012 Odense Internationale Film Festival 2012 Hund i himlen
Special Mention 2012 Annecy, Festival Int. du Film d'Animation 2012 Seven minutes in the Warsaw ghetto
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.