enda

Beacon Communications

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Thirteen Days 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Duets 2000 Produktionsselskab
The Hurricane 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Road to Wellville 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prinsesse Caraboo 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Commitments 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.