enda

Beijing New Picture Film Co.

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
En kvinde, en pistol og en nudelbar 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
The flowers of war 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den forbudte by 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
House of Flying Daggers 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hero 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ikke een mindre 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.