enda

Bellevue

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Før gæsterne kommer 1986 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Therese 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ballade i byrådet 1985 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Malik - far er på forretningsrejse 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pumping iron II, kvinderne 1985 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Out of order 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fornavn Carmen 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Og skibet sejler 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lysår herfra 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sprængpunktet 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.