enda

Bent Christensen Filmproduktion

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Nille 1968 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ih, du forbarmende! 1966 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Støvsugerbanden 1963 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hvad med os? 1963 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Weekend 1962 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dilemma 1962 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Svinedrengen og Prinsessen på ærten 1962 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Harry og kammertjeneren 1961 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.