enda

Biorama

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Klør Dame 1918 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Naar Hadet slukkes 1917 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Taksameterkuskens Døtre 1917 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Elverhøj 1917 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mysteriet Blackville 1916 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Tusmørkemændene 1916 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Karfunkeldronningen 1916 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Guldkværnen 1916 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Skæbnens Dom 1915 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den røde Slangeklub 1915 Distributionsselskab DK/Spillefilm
En Dæmon fra Skovene 1915 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Da Skomager Fischer gik paa Maskerade 1915 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Doktor Lucas 1915 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det graa Slots Hemmelighed 1915 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Krigens Ofre 1914 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det moderne Babylon 1914 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den moderne Messalina 1914 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mara-Onga 1914 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Muffen 1914 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Du skal angre 1914 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den Dødes Forbandelse 1914 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Under det sorte Flag 1913 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Rovfuglens sidste Bytte 1913 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Forskrevet sig til Satan 1913 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Den røde Hertug 1913 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Under Kniven 1913 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den kære Familie 1913 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den sidste Rose 1913 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Slægtens Sidste 1913 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Naar Løvet falder 1913 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Pigernes Jenser 1912 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Et pokkers Pigebarn 1912 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det røde Rusland 1912 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kærlighed ved Hoffet 1912 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Naboerne 1912 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den svundne Lykke 1912 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den kvindelige Spion fra Balkan 1912 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Karnevalsnattens Gaade 1912 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Edith 1912 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Brudekjolen 1912 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Lumpacivagabundus 1912 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Storstadens Hyæne 1912 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Natcaféens Dronning 1912 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Livet om Bord paa Keiserskibet "Czarewna" 1912 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Bankerot 1912 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pigen fra Landsbyen 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Luftskibet Hansa's Ankomst til København 1912 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Internationale kvindelige Brydekampe 1912 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Københavnerliv 1911 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Fabrikantsøn og Proletardreng 1911 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Sparekassebogen 1911 Produktionsselskab, DK/Kort fiktion
Buffetjomfruen fra Lundehuskroen 1911 Produktionsselskab
Den afbrudte Bryllupsnat 1911 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Bukseskørtet 1911 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den store Gevinst 1911 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Manicuredamen med det store Hjærte 1911 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Frelserpigen 1911 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Lersøens Konge 1911 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegaard 1911 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Elverhøj 1910 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fra det mørke København 1910 Produktionsselskab DK/Spillefilm
København ved Nat 1910 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Himlens Straf 1910 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
De onde Veje 1909 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Apachepigens Hævn 1909 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Gøngehøvdingen 1909 Produktionsselskab, DK/Kort fiktion
Faldgruben 1909 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
De sorte Ravne Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det sorte Skib Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mysteriet i Louvre Distributionsselskab DK/Spillefilm
Præsidentens Fald Distributionsselskab DK/Spillefilm
Under Vampyrens Kløer Distributionsselskab DK/Spillefilm
Møllerens Datter Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kains Slægt Distributionsselskab DK/Spillefilm
Manden fra Mørket Distributionsselskab DK/Spillefilm
Manden med Klumpfoden Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.