enda

Bioskop-Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Løftet 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Homo Faber 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tjenerindens fortælling 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rosa Luxemburg 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stammheim 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Swanns kærlighed 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kvindegalskab 1982 Produktionsselskab
De tyske søstre 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Søstrene - eller lykkens balance 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Christa Klages anden opvågnen 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kniven i hovedet 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hovedrollen 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Paule Pauländer 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nådeskuddet 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Katharina Blums tabte ære 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Franz Blums forråelse 1974 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.