enda

Blenkov & Schønnemann ApS

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Sover Dolly på ryggen? 2012 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Juan 2011 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Cirkusliv i savsmuld 2011 Produktionsselskab Tv-serie
Shanes verden II 2009 Produktionsselskab Tv-serie
Shanes jul 2009 Produktionsselskab Tv-serie
Boy Meets Girl 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
D.A.D: True Believer 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Shanes verden 2007 Produktionsselskab Tv-serie
Pandasyndromet 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Out 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Opbrud 2005 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sort Sol - 422 dage i dybet 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.