enda

Blue Sky Studios

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Ice Age: Den vildeste rejse 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kosmisk Scrat-tastrofe 2015 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ice Age 4 - på gyngende grund 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rio 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ice age 3: Dinosaurerne kommer 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Horton og støvfolket Hvem 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Robotter 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ice Age 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Titan A.E. 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.