enda

BOB Film Sweden AB

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
I lossens time 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mammas pojkar 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Little Children, Big Words 2010 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Drottningoffret 2010 Produktionsselskab Tv-serie
Limbo 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kongen af ping pong 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bryllupsfotografen 2009 Produktionsselskab
Lägg m för mord 2008 Produktionsselskab U/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Special Mention 2014 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2014 I lossens time
The Interfilm Church Prize 2013 Lübeck, Nordische Filmtage 2013 I lossens time
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.