enda

Borg Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Kategori
Alfie Darling 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
En mand i huset 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Killer - den der dræber 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lemonade Joe 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
De fem brødre Sullivan 1944 Distributionsselskab U/Spillefilm
To gange Tvillinger 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
Muntre Sigøjnere 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
En kraftig kur 1934 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Den forsinkede Brudgom 1933 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Gøg og Gokke som Barnepiger 1932 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Ud i den kolde Sne 1931 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Gokkes Giftemål 1931 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Krigskammerater 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brats 1930 Distributionsselskab U/Spillefilm
Chump at Oxford 1930 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Under Frysepunktet 1930 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Matroser på Landlov 1929 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.