enda

Børnefilmrådet

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Sex - en brugsanvisning for unge 1987 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Kedsomhedens gåde 1986 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Dansk animationsfilm 1946-86 1986 Rekvirent Antologi
Jordens børn 1985 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Gertrud som detektiv 1984 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Gertrud som dyrepasser 1984 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.