enda

BP Gas

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Lolland - Falster - Møn 1974 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hertugdømmet Slesvig 1970 1970 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Himmerland 1969 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Østjyllands fjorde 1965 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Bornholm 1964 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Grænsen mod vest 1963 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Syd for Fyn 1962 Distributionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.