enda

Bron Studios

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Joker 2019 Producent U/Spillefilm
Queen & Slim 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Leave No Trace 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tully 2018 Producent U/Spillefilm
Assassination Nation 2018 Producent U/Spillefilm
Fences 2016 Producent U/Spillefilm
I Saw the Light 2015 Producent U/Spillefilm
Meadowland 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.