enda

Buena Vista

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Vilde Rolf smadrer internettet 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ti Tommelfingre 2010 Produktionsselskab
Snow Buddies - Hvalpene i Alaska 2008 Produktionsselskab
Raven, Zack & Cody og Hannah Montanas søde hotelliv 2007 Produktionsselskab
Små Einsteins: Rumskib redder ildfuglen 2007 Produktionsselskab
Dirt - Sæson 1 2007 Produktionsselskab
Greys hvide verden - Sæson 4 2007 Produktionsselskab
Private Practice - Sæson 1 2007 Produktionsselskab
Ugly Betty Sæson 2 2007 Produktionsselskab
Brothers & Sisters - Sæson 2 2007 Produktionsselskab
Desperate Housewives - Sæson 4 2007 Produktionsselskab
Mål 2 2007 Produktionsselskab
Annapolis 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Desperate Housewives Sæson 2 2006 Produktionsselskab
Greys hvide verden - Sæson 2 2006 Produktionsselskab
Cheetah Girls 2 2006 Produktionsselskab
Lost - Sæson 4 2005 Produktionsselskab
Zack & Codys søde hotelliv 2005 Produktionsselskab
Mål! 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tiger - Tigers Prey His Majors 2004 Produktionsselskab
Tiger - Tigers Prowl His Life 2004 Produktionsselskab
Disneys sjov med ekstrem sport 2004 Produktionsselskab
Tiger - Tigers Prints His Legacy 2004 Produktionsselskab
Spider-Man The Ultimate Villain Showdown 2002 Produktionsselskab
Widows 2002 Produktionsselskab
Festival 2000 Produktionsselskab
Baby Mozart 1998 Produktionsselskab
Baby Einstein 1998 Produktionsselskab
Løvernes konge II 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Peacekeeper 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Grosse Pointe Blank - lejemordernes træf 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mens du sov 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fjenden i dybet 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pan 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Die Hard - Mega Hard 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærlighedens rapsodi 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Englænderen der gik op ad en bakke men kom ned ad et bjerg 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mad love 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jefferson i Paris 1995 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Millionær med mælketænder 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tror du på julemanden? 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ed Wood 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
La reine Margot 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
I love trouble 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
When a man loves a woman 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Min far er en helt 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bossen 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Angie 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lightning Jack 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Junglebogen - Jagten på abernes skat 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Leon 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Muriels bryllup 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Quiz show 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frit fald 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Piano 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hva' så Gilbert Grape? 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Halløj i klosteret 2: Nonnernes hus 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Af banen 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Født igår 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den fantastiske hjemrejse 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flere øjne i natten 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Klub held og glæde 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
De tre musketerer 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hokus pokus 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tina - What's love got to do with it 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fjernt fra verden 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
De unge rebeller 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Widows Peak 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mr. Wonderful 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skyldig 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Forbuden frugt 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
The mighty ducks 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Muppets juleeventyr 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Storsvindleren 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Aladdin 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Peter's Friends 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Halløj i klostret 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Splash 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mary Poppins 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Zorro The Complete First Season 1950 Produktionsselskab
Pluto i spejlkabinettet 1940 Distributionsselskab U/Kort fiktion
X - Men Serie Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.