enda

Buxton Ravn Production

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Hannah Wolfe 2004 Produktionsselskab DK/Spillefilm
2000 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Bag om fremviseren 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Bag om fremviseren 1999 Produktionsselskab
Mimi og madammerne 1998 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Go West 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.