enda

Canal+

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Smerte og ære 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Duen 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Jul 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kroket 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En Regnvejrsdag 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Halloween 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Forår 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Slottet 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Køkkenhaven 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Farmors Fødselsdag 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Veninderne 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille 2 2018 Produktionsselskab Fiktionsserie
Badedyret 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
I Parken 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fødselsdagsfesten 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Stranden 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: I Biografen 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
På Langrend 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Nat 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hulen 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Blåbær 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nytårsaften 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Good Manners 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mit liv som squash 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lucy 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dark Touch 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg bliver myrdet 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Den usynlige krig 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Flammen & Citronen 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Monstertorsdag 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stilhedens pagt 2003 Produktionsselskab
The Transporter 2002 Produktionsselskab
Vidocq 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nightshift 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det blir aldrig som man tänkt sig 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Just the Ticket 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Under overfladen 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nénette et Boni 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
En 3-kantet historie 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alle morgener på Jorden 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jacquot de Nantes 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
En hjertesag 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Play it again Nam - et portræt af Nam June Paik 1990 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.